free counters

2009. május 31., vasárnap

Jurij zenekar



Ingyen tölthető :

http://jurijweb.extra.hu/html/media.html



Kiscsillag



Rockhajó (The Boat That Rocked)

színes feliratos angol vígjáték

rendező: Richard Curtis
forgatókönyvíró: Richard Curtis
operatőr: Danny Cohen
producer: Hilary Bevan Jones, Tim Bevan, Richard Curtis, Eric Fellner
vágó: Emma E. Hickox

szereplők:
Philip Seymour Hoffman (A Báró)
Tom Sturridge (Carl)
Bill Nighy (Quentin)
Chris O'Dowd (Simon)
January Jones (Eleonore)
Nick Frost (Dave)
Emma Thompson (Charlotte)
Rhys Ifans (Gavin)
Rhys Darby (Angus)
Kenneth Branagh

1966-ban, a brit popzene fénykorában a BBC mindössze két órányi rock'n'rollt játszott hetente. Ám egy kalózrádió napi 24 órában nyomta a rockot és popot a tengerről. És 25 millió ember, Britannia lakosságának több mint a fele hallgatta a kalózokat naponta.
A suliból frissen kicsapott Carlt az anyja elküldi nagybátyjához, Quentinhez, hogy az kicsit az életre nevelje. Csakhogy Quentin a főnöke a Rádió Rocknak, az Északi-tenger közepén állomásozó kalózadónak, melyet a rock DJ-k különc csapata népesít be.
Vezetőjük a Báró, a hullámhosszok nagydarab, rámenős, amerikai istene, aki a zene megszállott szerelmese. Hűséges segédei az ironikus, intelligens és kegyetlenül vicces Dave; a szuperkedves Simon, aki az igaz szerelmet keresi; a rejtélyes, jóképű Éjfél Mark, aki nem a szavak embere; Korai Bob, a hajnali DJ, akinek a népzene és a drog a hobbija; Sötét Kevin, az emberiség legkisebb intelligenciájával bíró tagja; Óránként John, a hírolvasó és Angus "Félnóta" Nutsford, aki valószínűleg Britannia legidegesítőbb embere.
Az Északi-tengeren zajlik az élet. Simon megtalálja álmai asszonyát, Eleanore-t, és feleségül veszi a hajón? ám az ara másnap lelép. Gavin visszatér amerikai drogturnéjáról a Britannia legjobb DJ-ét megillető trónra, ám ezzel összeütközésbe kerül a Báróval. Carl pedig rájön, hogy ki az igazi apja.
Eközben a kalózrádiók felkeltették Dormandy miniszter figyelmét, aki a törvényszegők vérét akarja, és minden politikai befolyását latba veti, hogy betiltsa a Rockhajót és züllött legénységét. Erre viszont kitör a vihar a tengeren. Az elszánt rajongók felkerekednek, hogy megmentsék hőseiket. Van, ami véget ér, de a rock'n'roll örök és elpusztíthatatlan.



Kaukázus



XIII. Motoros Találkozó

Ingyen program - World Series by Renault 2009 a Hungaroringen


A Hungaroringen 2009. június 13-14-én, (szombaton és vasárnap) kerül megrendezésre a World Series by Renault nagyszabású ingyenes családi és versenyhétvégéje. A belépés és a programokon való részvétel most is ingyenes.

http://www.worldseriesbyrenault.com/hungaroring/hu/home.html#/home

Pirner Alma







Magyar foci







LOMBARD PÁPA–PÉCSI MFC 1–0

A meccs nagyon feszült hangulatú volt, s a végén el is szabadultak az indulatok. Előbb Hegedüs kapott piros lapot, majd a vendég drukkerek elözönlötték a pályát. Voltak, akik egyenesen a hazai edzőt, Véber Györgyöt próbálták elkapni, mások a hazai táborral szerettek volna összeverekedni. A rendezők nem álltak a helyzet magaslatán, így csak hosszú percek múltán csillapodtak le a kedélyek.

Tömegverekedésbe fulladt az Újpest–Fehérvár (1–2) bajnoki mérkőzés, amelyet sajnos pályára özönlő szurkolók, rohamrendőrök és a szektorokban verekedő biztonsági őrök is „színesítettek” az utolsó fordulóban.



Orlando Magic–Cleveland Cavaliers 103–90




Magyar idő szerint vasárnapra virradóra lejátszották az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti Főcsoportjának döntőjében a párharc hatodik, s mint kiderült, egyben utolsó mérkőzését is, amelyen az Orlando Magic 103–90-re legyőzte a Cleveland Cavaliers csapatát és ezzel bejutott a nagydöntőbe, miután 4–2-re megnyerte a párharcot.

Tepedelen Tímea bugyit villantott


Édesanyja revütáncosként dolgozott, egész életét a rivaldafényben élte. Táncolt a Maximban, majd megalapította a saját balett-társulatát, ezzel járta a világot. Egy turnén találkozott Timi török származású édesapjával. Nem meglepő hát, hogy a lány 12 éve hastáncol, és már kis tanítványai is vannak.

Detroit Red Wings–Pittsburgh Penguins 3–1




A címvédő Detroit Red Wings Pittsburgh Penguins elleni 3–1-es sikerével vette kezdetét az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) nagydöntője. Ezzel a Detroit 1–0-ra vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó Stanley-kupa-döntőben. A felek legközelebb magyar idő szerint hétfő hajnalban találkoznak, a meccs helyszíne ismét Detroit lesz.

2009. május 30., szombat

Szucsánszki Zita

Hrutka Róbert

Nász-ajánlat (The Proposal)

színes magyarul beszélő amerikai romantikus vígjáték
rendező: Anne Fletcher
forgatókönyvíró: Pete Chiarelli
zeneszerző: Aaron Zigman
operatőr: Oliver Stapleton
producer: David Hoberman, Todd Lieberman
vágó: Priscilla Nedd-Friendly

szereplők:
Sandra Bullock (Margaret Tate)
Ryan Reynolds (Andrew Paxton)
Mary Steenburgen (Grace Paxton)
Craig T. Nelson (Joe Paxton)
Betty White (Annie)
Denis O'Hare (Mr. Gilbertson)
Malin Akerman (Gertrude)
Aasif Mandvi (Bob Thurber)

Amikor a sikeres és rettegett Margaret-nek azzal kell szembenéznie, hogy a bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni Kanadába, hirtelen ötlettől vezérelve azzal rukkol elő, hogy épp házasodni készül, így semmiképp nem küldhetik vissza hazájába. Jegyese gyanútlan asszisztense, Andrew, akit éveken át gyötört és ugráltatott munkahelyén. Szerencséjére Andrew beleegyezik, hogy részt vegyen a különös játékban, de csak bizonyos feltételek mellett.
A szedett-vedett páros Alaszka felé veszi az irányt az újdonsült vőlegény családjához, ahol a mindig talpraesett, magabiztos nagyvárosi lány egyik lehetetlen helyzetből a másikba csöppen.
Bár nyakukban a bevándorlási hivatal, Margaret és Andrew kitartóan ragaszkodik a rögtönzött esküvőhöz még akkor is, ha nem minden alakul úgy, ahogy eltervezték.

David Beckham

Zséda bugyit villantott


Zséda első nagy, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett Rouge című koncertjén olyan kihívó és szexi ruhákban állt a színpadra, hogy a férfiak lélegzete is elállt.

Főleg akkor, amikor tánc közben az egyik miniruha felcsúszott, láttatva az énekesnő fehérneműjét. De nem ez volt az egyetlen látványosság a koncerten.

Színvonalas showműsorral kápráztatta el a nézőket, amelyben többször repkedett. Először 8 méter magasból engedték le a színpad fölé, majd 40 méter hosszan a közönség feje fölött is megreptették. Az énekesnő nyolcszor öltözött át.





Csagajev vértesztje hepatitis B vírust mutatott ki


Elmarad szombat este Helsinkiben az üzbég Ruszlan Csagajev és az orosz Nyikolaj Valujev nehézsúlyú ökölvívó világbajnoki címmérkőzése, mivel előbbi vértesztje hepatitis B-t mutatott ki.

Denver Nuggets–Los Angeles Lakers 92–119





A Los Angeles Lakers idegenben 119–92-re győzött a Denver Nuggets ellen, ezzel 4–2-re megnyerte a két csapat párharcát, és bejutott az NBA nagydöntőjébe. A találkozón a hazai sztárok nagyon gyenge dobóteljesítménnyel rukkoltak elő, a Lakers mind a négy negyedet megnyerte. Az aranysárga-lilák ellenfele a fináléban az Orlando Magic–Cleveland Cavaliers párharc győztese lesz.

2009. május 29., péntek

Rihanna Kanye West klipjében

Charlotte Gainsbourg




A francia színésznő kapta egyébként a legjobb színésznőnek járó elismerést Cannes-ban, s így egy csapásra híressé vált.

Cleveland Cavaliers–Orlando Magic 112–102






Az NBA Keletei főcsoportjának döntőjében az ötödik meccsen a Cleveland Cavaliers hazai pályán 112–102-re legyőzte az Orlando Magicet, s ezzel 3–2-re szépített az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban.

Szávay (magyar, 29.)–V. Williams (amerikai, 3.) 6:0, 6:4



A francia nemzetközi teniszbajnokságon a női egyesek 3. fordulójában a viadal 29. kiemeltje, Szávay Ágnes egészen parádés játékkal legyőzte a harmadik kiemelt Venus Williamst, és bejutott a torna legjobb 16 játékosa közé. Szávay az első szettben 6:0-ra, a másodikban 6:4-re verte meg Williamst, alig 81 perc alatt.

2009. május 28., csütörtök

Queen - Bicycle Race

Őrült életek (La Vida loca)

Halál, megnyomorodás, börtön valamint elképesztő szegénység és az ezzel járó reménytelenség a sorsa a La Vida Loca főszereplőinek. Megrázó, a cinéma vérité legjobb hagyományait követő dokumentumfilm El Salvador hatalmas bűnbandáiról, és arról, hogy a nagypolitika húzásai miként csapódnak le az egyszerű emberek mindennapjaiban.



színes feliratos spanyol-mexikói-francia film

Sophie Marceau melle!

Pucér nő a belvárosban

Los Angeles Lakers-Denver Nuggets 103-94





A Los Angeles Lakers magabiztosan legyőzte a Denver Nuggetset a Nyugati főcsoport döntőjének ötödik felvonásán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), ezzel 3-2-re vezet a párharcban.

Detroit Red Wings-Chicago Blackhawks 2-1




Bejutott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nagydöntőjébe a címvédő Detroit Red Wings, miután a Chicago Blackhawks elleni nyugati párharc szerdai, ötödik mérkőzésén begyűjtötte negyedik győzelmét.


Ezzel a tavalyi finálé két résztvevője küzdhet meg ismét az elsőségért, egy nappal korábban ugyanis a Pittsburgh Penguins is eljutott a fináléig.

Katy Perry, a szexis vadmacska

Pucér Madonna és Guy Ritchie kép kerül árverésre



A McTear's aukciós ház jövő szombaton árverezi el azt a képet, amelyen a popdíva és az exférje látható meztelenül.A skót festő, Peter Howson, még 2005-ben festette a képet, amely jelenleg magántulajdonban van. A 89 x 120 cm-es képen Guy az énekesnő combjába kapaszkodik.

Az aukciós ház vezetője, Brian Clements, elmondta, hogy a celeb-pár válása fokozta a kép iránti érdeklődést. A kép, amely most a nyilvánosságra került, ritkaságnak számít.

Horváth Éva




Boom-Boom - Live



Ingyen tölthető :

http://www.tatraitibor.hu/?m=zenek&a_id=6&nyelv=magyar&p=Boom-Boom+Live