free counters

2009. június 3., szerda

Balaton Music Wave Fesztivál!



Idén sem marad élőzenei fesztivál nélkül a Balaton! A helyszín ezúttal is a Zánkai Ifjúsági Centrum, az időpont július 9-10-11. A jegyár pedig mindössze 3900 Ft strandbelépővel!



Idén a rockzene hazai élvonala (Tankcsapda, Hooligans, Magna Cum Laude, Pokolgép, Depresszió, Subscribe, stb.) mellett négy külföldi előadóval találkozhattok. A szombati nap sztárfellépője a holland Epica lesz, amelyet mára a szimfonikus metal igazi nagyágyújaként tartanak számon. Pénteken a metalcore-harcosokól álló, osztrák The Sorrow szántja fel a színpadot, illetve Joe Satriani egyik legkedvesebb tanítványa, a californiai születésű Geoff Tyson csap a húrok közé. A nyitónapon pedig az európai Tarantino-bulik egyik legnevesebb, rendszeres vendége, az orosz Papamobile izzítja be a táncizmokat.




A Balaton Music Wave ugyanakkor nem csak egy szimpla rockfesztivál, hiszen a Világzenei színpadot olyan előadók veszik be, mint a Napra, a Vágtázó Csodaszarvas, az Úzgin Üver, vagy épp a Korai Öröm. A bulik után pedig a Táncdalfesztivál sátorban teljesítheted be aznapi missziódat, hamisítatlan, napfényes balatoni borokat kortyolgatva, amelyeket egyenesen a Nivegy-völgyi picészetek mélyéről hozatunk nektek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése